Suupisted

Suupiste-lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed
Väikesed suupiste-hakklihapallid. Sobivad serveerimiseks nii külmalt kui ka soojalt.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puista riivsai kaussi ja sega taimerasvaseguga.
Pane umbes 20 minutiks turduma.
Koori ja purusta küüslauguküüned.
Tee taigen: sega kõik koostisained hoolikalt kokku.
Pane taigen umbes 15 minutiks tõmbama.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Tee sõrmed märjaks ja veereta taignast pisikesed lihapallid ning lao need ahjuplaadile.
Küpseta lihapalle 200° kuumuses 15-20 minutit, vastavalt sellele, kui krõpsu pinnaga suupisteid tahad.
Jahuta ahjust võetud lihapallid korralikult maha ja pane siis tihedalt suletud karbis külmkappi.
Hea teada !
Serveerida võib nii külmalt varem valmistatuna kui ka soojalt kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa