Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Suupiste-lihapallid

Suupisted

Suupiste-lihapallid

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Väikesed suupiste-hakklihapallid. Sobivad serveerimiseks nii külmalt kui ka soojalt.
Retsept
portsjonile
500 g looma-seahakkliha
200 g lambahakkliha
1 dl riivsaia
2 dl taimerasvasegu
1 muna
2 küüslauguküünt
1 tl sinepit
2 tl ürdisoola
1 tl paprikapulbrit
1/2 tl musta pipart
1/4 tl tšillipulbrit
Valmistusviis
Puista riivsai kaussi ja sega taimerasvaseguga.
Pane umbes 20 minutiks turduma.
Koori ja purusta küüslauguküüned.
Tee taigen: sega kõik koostisained hoolikalt kokku.
Pane taigen umbes 15 minutiks tõmbama.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Tee sõrmed märjaks ja veereta taignast pisikesed lihapallid ning lao need ahjuplaadile.
Küpseta lihapalle 200° kuumuses 15-20 minutit, vastavalt sellele, kui krõpsu pinnaga suupisteid tahad.
Jahuta ahjust võetud lihapallid korralikult maha ja pane siis tihedalt suletud karbis külmkappi.
Hea teada !
Serveerida võib nii külmalt varem valmistatuna kui ka soojalt kohe pärast valmistamist.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes