Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Täidetud seened

Suupisted

Täidetud seened

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Täidetud šampinjonid saiaviiludel.
Retsept
portsjonile
6 suurt šampinjoni või muud mahedat seent
1 keedetud kartul
20 g sinki või küpsetatud sealiha
1 muna
petersellilehti
paprikapulbrit
soola
võid
hapukoort
6 saiaviilu
Valmistusviis
Seentel lõigata jalad ära, hakkida need peeneks ja praadida võis koos hakitud petersellilehtedega, kuni seenemahl on aurustunud.
Maitsestada soola ja paprikapulbriga.
Lisada hakitud sink või sealiha, muna ja veidi hapukoort.
Seenekübarad asetada saiaviiludele, tõsta täidist peale või panna täidis seenekübaratesse lõigatud lõhedesse.
Saiaviilud seentega tõsta võiga määritud pannile.
Küpsetada pool tundi praeahjus, kastes seeni aeg-ajalt hapukoorega.
 
 

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes