Suupisted

Täidetud teod

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ahjus küpsetatud täidetud teokarbid.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tigusid keeta soolaga maitsestatud vees 15 minutit koos hakitud supijuurte ja mõne piprateraga.
Liha võtta teokarpidest välja, teokarbid hõõruda soolaga hästi puhtaks.
Eemaldada tigude "saba", liha hakkida peeneks ja kuumutada võis.
Lisada hakitud anshoovisefileed, veidi riivsaia ja rõõska koort.
Kuumutada läbi maitsestada soola ja peene pipraga ning täita teokarbid hoolikalt segatud täidisega.
Teokarbid asetada ahjupannile ja küpsetada praeahjus.
Teokarbid tuleb panna pannile, avaus ülespoole, et leem küpsetamise ajal välja ei valguks.
Serveerida pruuni, hollandi või madeirakastmega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa