Suupisted

Paneeritud konnakoivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Marineeritud konnakoivad paneeritakse jahus, munas ja riivsaias ning praetakse kuumas rasvas. Neid võib ka kasta vedelasse taignasse ja praadida fritüüris. Marinaadis peavad seisma paar tundi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhastatud konnakoibi hoida paar tundi sidrunimahlast, õlist, piprast, soolast ja hakitud petersellilehtedest segatud marinaadis.
Paneerida jahu, muna ja riivsaiaga.
Praadida kuumas rasvas, garneerida sidruniviilude ning rasvas kuumutatud petersellilehtedega.
Kõrvale anda tatari kastet.
Paneerimise asemel võib marineeritud konnakoivad kasta vedelasse taignasse ja praadida siis fritüüris rohkes kuumas rasvasegus.
Lisandiks
Tatari kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa