Suupisted

Väikesed lihapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: kata
lihapirukad sobivad panna peolauale, kui ka niisama söömiseks.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
1. rösti päevalilleseemned kuival kuumal pannil. haki sibul ja kuumuta õlis pehmeks. lusa hakkliha ja maitsesta soola ning pipraga. hauta kaane all 10 minutit.
2. lase jahtuda ning sega hulka või ja jogurt.
3. rulli taigen õhukeseks ja määri munaga. vajuta taignast joogiklaasiga ümmargused rattad. tõsta igale tükile lusikatäis täidist. sulge väikised pirukad hoolikalt ääri kinni vajutades.määri pealt munaga.
4. rulli viimane taignaleht pisut õhemaks ja lõika sellest tähekujulise vormiga kujundeid.
5.vajuta iga piruka peale 1"täht". küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.
.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anni 01.veeb 2012 13:57
No vahet pole ju kumma taignaga sa need teed:) see on enda valik
Seenesoust 06.veeb 2006 10:34
Kas pärmitaignast ei tule mitte paremad ja tervislikumad?
1