Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Pilvikupirukas

Suupisted

Pilvikupirukas

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev seenepirukas.
Retsept
portsjonile
TAIGEN:
150 g võid või margariini
2 dl nisujahu
1 dl riivitud juustu
3 sl vett
TÄIDIS:
200 g tuhmuvaid pilvikuid
100 g võidejuustu (näiteks ürdimaitselist)
2 dl rõõska koort
2 muna
1 dl riivitud juustu
1 sl nisujahu
1/2 tl ürdisoola
1 tl paprikapulbrit peale puistamiseks
Valmistusviis
Sega kätega omavahel jahu ja rasv. Lisa rasva-jahusegusse riivitud juust ning vesi. Suru taigen pirukavormi (läbimõõduga umbes 27 cm) põhja ja küpseta 225°C juures ahjus poolküpseks. Tükelda seened ja laota need poolküpsele põhjale. Sega täidise teised ained omavahel ja kalla segu seentele. Küpseta veel umbes 30 minutit.

Märksõnad

pilvikupirukas

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga