Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Pilvikupirukas

Suupisted

Pilvikupirukas

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev seenepirukas.
Retsept
portsjonile
TAIGEN:
150 g võid või margariini
2 dl nisujahu
1 dl riivitud juustu
3 sl vett
TÄIDIS:
200 g tuhmuvaid pilvikuid
100 g võidejuustu (näiteks ürdimaitselist)
2 dl rõõska koort
2 muna
1 dl riivitud juustu
1 sl nisujahu
1/2 tl ürdisoola
1 tl paprikapulbrit peale puistamiseks
Valmistusviis
Sega kätega omavahel jahu ja rasv. Lisa rasva-jahusegusse riivitud juust ning vesi. Suru taigen pirukavormi (läbimõõduga umbes 27 cm) põhja ja küpseta 225°C juures ahjus poolküpseks. Tükelda seened ja laota need poolküpsele põhjale. Sega täidise teised ained omavahel ja kalla segu seentele. Küpseta veel umbes 30 minutit.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes