Suupisted

Suvepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Esta
Pirukakonkursi 3. koht
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
sega pärm suhkru ja soolaga, kuni pärm on sulanud. soojenda piim, sulata margariin ja jahuta. lisa jahu ja sega kõik omvahel hästi läbi. pane taigen 1 h külmkappi. täidise jaoks hautada hakkliha ja peenestatud sibul vähese rasvaga ning prae läbi. ülejäänud komponendid peenest ja lisa juba valmis hakklihale. kuumuta kõike ilma kaaneta 15 min, kuni vedelik on aurustunud. lõpuks lisa pressitud küüslauguküüned ja lase täidisel jahtuda. poolita taigen ja rulli see kaheks kettaks. tõsta üks ketas suurde ümmargusse pirukavormi, nii et põhi ja servad oleksid kaetud. kalla peale täidis ja kata teise taignapoolega. ülejäänud servad lõika ära ( neist võid teha kaunistused). pintselda pirukat lahtiklopitud munaga ja küpseta 200ºC ahjus u 20 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa