Suupisted

Seenepätsid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Pärmitaignapirukad pilviku-juustu-porganditäidisega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota pärm leiges vees. Lisa sool ja õli.
Sõtku taigen jahuga ühtlaseks ja lase kerkida.
Hauta õlis riivitud porgandid ja tükeldatud seened.
Pressi hulka küüslauguküüned.
Maitsesta segu, lase jahtuda ja sega sisse muna.
Jaota taigen nelja ossa.
Rulli osad ristkülikukujulisteks.
Määri plaatidele täidist ja puista peale riivjuustu. Keera rulli.
Lõika pätside peale terava noaga viltutriibud.
Lase ahjuplaadil kerkida.
Määri kerkinud pätse vee või piimaga.
Puista peale mooniseemneid ja küpseta 225°C juures praeahjus 10-15 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa