Suupisted

Austerservikupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Juustu-muretaigna põhjal austerserviku-sibula-paprikatäidisega pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sõrmitse põhjataigna rasvaine kuivainete ja juustuga segamini.
Lisa vesi, sega taigen ühtlaseks ja lase täidise valmimiseni külmkapis seista.
Haki sibulad, paprika ja seened.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kogu aeg segades sibulat, paprikat ja seeni mõni minut.
Lase jahtuda.
Vajuta taigen õhukeseks kihiks pirukavormi põhja ja seintele.
Küpseta põhja 225°C juures praeahjus umbes 10 minutit, kuni pind saab pisut pruunika värvuse.
Laota eelküpsetatud põhjale seene-sibulatükid ja kalla peale kooresegu.
Jätka küpsetamist 200°C juures veel umbes 25 minutit, kuni täidis hangub.
Soovi korral kaunista näiteks tükeldatud kressiga.
Serveeri mahlast pirukat soojalt tee, valge veini või karge allikaveega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa