Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Talvise seenelise sarved

Suupisted

Talvise seenelise sarved

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Austerservikutäidisega pärmitaignast seenesarved.
Retsept
portsjonile
2 1/2 dl vett
25 g pärmi või 1 1/2 tl kuivpärmi
1 sl suhkrut
1 tl ürdisoola
2 dl täisterajahu
4 dl nisujahu
2 sl õli
TÄIDIS:
2 dl tükeldatud austerservikuid
2 dl riivjuustu
1/2 tl punet
1/4 tl ürdisoola
1 muna
määrimiseks muna
Valmistusviis
Leota pärm leiges vees (või sega kuivpärm kuivainete hulka).
Klopi hulka suhkur, sool ja täisterajahu.
Sõtku taigen nisujahuga ja lisa lõpuks õli.
Lase kerkida.
Tee täidis: sega riivjuust, maitseained ja muna hakitud seentega.
Jaota taigen kaste ossa.
Rulli kumbki tükk ümmarguseks kettaks ja jaga need taignarattaga sektoriteks.
Määri sektoritele seenetäidist ja keera need sarvedeks, laiemast otsast alustades.
Lase neid pliidil kerkida, pintselda munaga, puista pele seesamiseemneid ja küpseta 225°C juures praeahjus umbes 12 minutit.
 

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga