Suupisted

Külmaseene-lõhepirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Külmaseene-lõhetäidisega muretaignapirukad.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pressi kartulid pudruks ja sega hulka pehme rasv. Lisa nisujahu ja pisut soola ning sega taigen ühtlaseks. Pane taigen täidise valmistamise ajaks külmkappi. Pruunista hakitud seened pannil kergelt võis või õlis. Sega kokku riis, seened ja tükeldatud kala. Lisa muna, hakitud till, sool ja pipar ning sega täidis ühtlaseks. Rulli küpsetuspaberil taignast kaks plaati (25x30 cm). Tõsta üks taignaplaat ahjuplaadile pirukate põhjaplaadiks ja jaga see ruutudeks (5x5 cm). Tõsta supilusikaga täidist iga ruudu keskele. Tõsta teine taignaplaat peale. Suru kätega plaadid teineteise külge kinni. Lõika ruudud üksteise küljest taignarattaga lahti. Määri pirukaid munaga ja küpseta neid 225°C juures ahjus umbes 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa