Suupisted

Šampinjoni-singipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Šampinjoni-singitäidise ja muna-koore-juustukattega lahtine ümmargune pirukas.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Taigen valmistada kiiresti kas käte vahel või mikseriga. Taigent pole asjatult vaja kloppida, vastasel korral see kuivab ja muutub liiga tihkeks. Enne küpsetamist tuleb taignal lasta seista tund aega külmkapis. Seejärel panna taigen õhukese kihina umbes 28 cm läbimõõduga ahjuvormi põhjale. Kahvliga torgata taignasse augud, et taigen ahjus mulle ei ajaks. Piruka põhja küpsetada 225°C juures 10 minutit. Küpsenud põhjale asetada singiribad ning šampinjoniviilud. Puistata üle riivjuustuga. Munad kergelt vahustada, lisada hapukoor, piim, maitseained, murulauk, till ning kallata segu pirukale. Küpsetada 225°C juures praeahjus umbes 20-25 minutit ehk kuni piruka pind on hüübinud. Pirukas asetada serveerimisliuale ning pakkuda kuumalt. Kõige parem on küpsetada pirukat lahtikäiva servaga vormis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
monsakas 23.apr 2012 21:19
Kas peab ise taigna valmistama.Saan aru et sobib ka poest ostetud lehttaigen?
triin777 08.aug 2006 12:28
mina lisasin täidisele veel paprikat, sibulat ja praadisin selle eelnevalt ära. riivjuustu asemel lõikasin juustviilud ja katsin viiludega, jääb ilusam ja maitsvam ning juustu rohkem.
Malle Karakull 20.mai 2005 14:45
Riivsaia võib ka kasutada
Marissa666 05.mai 2005 12:20
Mina praeksin singiribad ja šampnjonid paneeritult riivjuustuga, tervislikum ja maitsvam tulemus
1