Suupisted

Kabatšokipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Kabatšokipirukas riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kabatšokk lõigata rõngasteks ja keeta umbes 10 minutit soolaga maitsestatud vees. Noort kabatšokki ei pea tingimata koorima. Keedetud kabatšokk kallata sõelale ja suruda kahvliga puruks. Lasta üleliigsel vedelikul ära nõrguda. Ümmargune ahjuvorm määrida võiga. Munad lüüa vahule, lisada koor ja maitseained ning vahustada veel. Kabatšokipüree laotada ühtlase kihina vormi põhjale, sinna peale panna keedetud riis ja valada üle muna-kooreseguga. Küpsetada pirukat 180°C juures 40-50 minutit. Pakkuda liha- või kalatoidu lisandina. Ka külmalt on kabatšokipirukas väga hea.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa