Suupisted

Kukeseenepirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: avekas
Lehttaina pirukas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
05 kg lehttaigent [poest ostetud]
praetud ja soola ning pipraga maitsestatud kukeseeni
200 g Eesti juustu
Valmistusõpetus:
Taigen sulatada toasoojas, rullida suuremaks, tavaliselt jääb taigenristküliku kujuline. Lõigata lahti pikemad kolmnurgad,peale panna seeni javäiksed juustukangid ning keerata rulli alates laiemast otsast.Võib pintseldada munaga.Küpsetada 15 min. 200kraadi juures.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siki111 15.dets 2008 18:12
Ma olen pannud sinna täidiseks peale kukeseente veel praetud sibulat, sulajuustu (või sinihallitusjuustu) ja peekonit. Täidis tuleb kuumal pannil eelnevalt kokku segada ja siis sulab ka juust ära. Nii head on välja tulnud, et tavaliselt ise ei saagi!;)
whiisu 05.sept 2005 18:02
250 g jahu 250 g vôid pool klaasi külma vett soola Ained sega kiiresti taignaks ja asetada vähemalt 24 tunniks (kuni 1 nädal) külmkappi.
maverik 15.nov 2004 23:45
sellisel moel annab ju täidiseks niimöndagi huvitavat ju lisada, aga kui tahaks lehttainast ise valmistada, siis oleks mis retsept...?
1