Suupisted

Heeringavaht ahjukartuliketastel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu, Lia Virkus
Heeringavaht ahjukartuliketastel (20 tk).
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Vali välja 7-8 ühesuurust kartulit, pese koos koorega puhtaks ja lõika 1 cm paksusteks viiludeks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud pannile, määri õliga ja raputa peale aroomisoola. Küpseta 225°C juures 20 minutit (kuni kartuliviilud on pehmed ja ilusat värvi) ning jäta jahtuma. Tükelda heeringafileed, porru ja keedetud munad köögikombainiga. Vahusta koor ja sega heeringa-munasegu hulka, pane külmkappi maitsestuma. Lao serveerimisalusele kartuliviilud ja tõsta igaühele marineeritud kurgi viil. Pritsi peale heeringavahtu ning kaunista petersellilehega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 07.juuni 2005 15:28
oi, see vöib olla maitsev... eriti aga nendele kes kodumaalt kaugel...
metus 28.jaan 2005 10:15
suurepärane
1