Suupisted

Ungari juustupirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Ungari köök. Retseptis antud kogustest saab 60 väikest pirukat.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kodujuustust nõrutada liigne vedelik ja juust suruda läbi sõela. Hõõruda pehme või ja jahu ühtlaseks, lisada sool ja juust ning segada kiiresti ühtlaseks tainaks. Tainas rullida ristkülikuks, keerata ülemine tainakolmandik keskele ning alumine kolmandik peale. Katta tainas toidukilega ning panna 30 minutiks külmkappi. Korrata rullimist ja voltimist kaks korda, pannes iga kord taina vahepeal pooleks tunniks külma. Rullida tainas 1 cm paksuseks, vormida 3 cm tainavormiga kettad. Ülejäänud tainas suruda kokku, rullida uuesti 1 cm paksuseks jne, kuni kogu tainas on ära kasutatud. Ahi eelsoojendada 190°C-ni. Vormitud pirukad panna võiga määritud ahjuplaadile. Pintseldada munakollaseseguga ning küpsetada 190°C juures, kuni pirukad on kuldsed ja krõbedad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa