Suupisted

Segaseenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 pirukat.
Lehttainapõhjaga seenepirukas valmib kiirelt ja maitseb imehästi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Rulli tainas ümmarguseks kettaks. Vooderda võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja ääred tainaga. Kata küpsetuspaberiga ja vala peale kuivatatud herned, et tainas ei vajuks küpsemise ajal alla. Küpseta 225°C juures praeahjus 10 minutit. Eemalda herned ja paber ning küpseta veel 5 minutit. Sulata pannil või ja lisa tükeldatud seened. Kuumuta seni, kuni liigne vedelik on aurustunud. Maitsesta soola, pipra ja purustatud küüslauguga. Vala segu eelküpsetatud põhjale. Sega omavahel vahustamata koor, muna ja munakollased. Vala segu seentele. Küpseta 200°C juures praeahjus 25 minutit. Serveeri soojalt koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pillexas 07.juuli 2009 22:07
Parim seenepirukas. Mitu korda tehtud ja alati imehea!:)
1