Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Segaseenepirukas

Suupisted

Segaseenepirukas

100 pirukat.
PrindiSoovita sõbrale
Lehttainapõhjaga seenepirukas valmib kiirelt ja maitseb imehästi.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g lehttainas
50 g *või
400 g segaseened
1 küüs Küüslauk
1 tk muna
2 tk munakollane
3 dl vahukoor
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
Rulli tainas ümmarguseks kettaks. Vooderda võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja ääred tainaga. Kata küpsetuspaberiga ja vala peale kuivatatud herned, et tainas ei vajuks küpsemise ajal alla. Küpseta 225°C juures praeahjus 10 minutit. Eemalda herned ja paber ning küpseta veel 5 minutit. Sulata pannil või ja lisa tükeldatud seened. Kuumuta seni, kuni liigne vedelik on aurustunud. Maitsesta soola, pipra ja purustatud küüslauguga. Vala segu eelküpsetatud põhjale. Sega omavahel vahustamata koor, muna ja munakollased. Vala segu seentele. Küpseta 200°C juures praeahjus 25 minutit. Serveeri soojalt koos värske salatiga.

KOMMENTAARID

pillexas 07.juuli 2009 22:07
Parim seenepirukas. Mitu korda tehtud ja alati imehea!:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes