Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Siga vardas

Vardas küpsetatud sealiharull, täidiseks õun, ploom ja petersell.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk sea abatükk ilma kondita
0.25 tl sool
0.0625 tl Must pipar
2 tk kivita must ploom
0.5 tk puhastatud ja sektoriteks lõigatud õun
Petersell
Vasarda liha ja maitsesta soola-pipraga. Pane ploom, õun ja petersellioks lihaviilule, keera viil tihedalt ümber varda ning kinnita tikuga. Tee samamoodi valmis ka teised lihavardad. Pruunista need pannil, seejärel tõsta vormi ja küpseta ahjus 175°C juures 20 minutit. Serveeri suupistena soojalt või külmalt.
SOOVITUS

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes