Suupisted

Soolatud veise välisfilee.

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Liharaamat.
Soolatud veise välisfilee.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta liha üleliigsest rasvast ja kelmest, lõika pikikiudu keskelt pooleks. Sega kokku pipar, fariinsuhkur ja kadakamarjad. Hõõru liha saadud maitsesegu ning meresoolaga. Pane sobivasse anumasse ja kata kile või kaanega. Hoia enne serveerimist 24 tundi sügavkülmas. Paku õhukesteks viiludeks lõigatuna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Õuemiisu 07.sept 2012 14:38
just toores liha,papaiin sisaldab ka soola,nii et kas 100 gr soola pole palju. aga hea saab (sisefilee on pehmem-parem)
malcomx 08.mai 2005 20:49
toores liha siis või?
aljoha1978 21.veeb 2005 18:06
aga parem on siiski sise- kui välisfilee
1