Suupisted

Tomati-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Toidutare
Kerge tomati-sibulapirukas
Kogus: 1 portsjon
Põhi:
3 dl Veski Mati eriti head nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,25 tl soola
0,5 dl taluvõid
1,5 dl piima
Täidis:
1 suur sibul
2 spl peeneks hakitud basiilikut
pipart
soola
150 g grillitud ribiliha
100 g riivjuustu peale raputamiseks

1.Sega omavahel kuivained, vala juurde sulavõi ja piim ning sega ühtlaseks tainaks. Vooderda tainaga vorm. Haki sibul peeneks ja aseta koogipõhjale, siis peale õhukesed ribilihaviilud ja suts maitseaineid, ürte ja tomatirattad.
2.Pane ahju küpsema 225˚C juurde 20-30 minutiks.

Hea teada !
Umbes 5 minutit enne piruka valmimist, riputa peale riivjuustu, hea serveerida külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bimmu 30.märts 2005 18:48
Tundub olevat midagi pitsa taolist,tahan proovida.
1