Suupisted

Lehe-kännuseenetasku kreemjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Vanaema laspepõlveaegne hõrgutis. Lehttainapirukad toorjuustu ja kännuseentega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sega toorjuust peenestatud puljongikuubiku, muna, hapukoore ja jahuga. Rulli ostetud lehttainas poole õhemaks ja lõika 10 x 10 cm suurusteks ruutudeks. Pane keskele täidisekuhjake ja peale seened. Keera tainanurgad ülespoole. Küpseta 220°C praeahjus 15 minutit. Serveeri soojalt koos hapukoorega. Siin on kasutatud Ukraina kännuseene konservi, mis küpsetatult mõnusalt hamba all krõmpsub. Proovida tasub ka teisi variante, näiteks marineeritud kuuseriisikaid või kukeseeni. Võimalus: puljongikuubiku asemel võib kasutada seeni ka täidise sees. Sel juhul võiks täidisele lisada veidi kapparit, mis kuumutamisel seenemaitset võimendab.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa