Suupisted

Porgandipirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusad pisikesed pirukad, mida on hea näpu vahelt ampsata.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Näpi või jahu hulka, lisa sool ja kohupiim ning sega ühtlaseks tainaks. Hoia soovitatavalt paar tundi külmas. Keeda riisi vees umbes 5 minutit, lisa piim ja hauta puder pehmeks. Keeda porgandid, püreeri ning lisa pudrule. Maitsesta soola, muskaatpähkli ja valge pipraga ning jahuta. Rulli tainas jahusel laual piklikuks tükiks. Tee pirukavormide või klaasi abil ümmargused kettad ja tõsta igale kettale supilusikatäis täidist. Tõsta servad piruka keskele ning vormi sõrmedega laineliseks. Määri pirukaid munaga ja küpseta ahjus 200°C juures 10-15 minutit.
Antud kogustest saab 30 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
margariiitah 17.sept 2010 20:09
pole eales nii häid pirukaid söönud. tegin täpselt retsepti järgi ja mina paneks võid ~50g vähem
santaana 10.apr 2005 04:59
Vaga hea retsept,sisuks voib kasutada ka teisi taidiseid,seene-
,kapsa-,kartuli-
,liha-,ja ka oma fantaasia tulemusi.Proovige,-
lihtne ja hea.
1