Suupisted

Ceviche

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Ceviche ehk sidruniga marineeritud kala
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
0,5 kg suure valge kala fileed (tursk, haug, koha jm)
2,5 dl värsket sidrunimahla
1 suur tomat
1 keskmine sibul
1 väike purk marineeritud rohelist pipart
4 sl peenestatud peterselli- või koriandrilehti
1 küüslauguküüs
1 tl soola
0,5 tl Tabasco kastet
1 sl oliiviõli
Lõika kalafilee sõrmepikkusteks ribadeks ja sega 2 dl sidrunimahlaga hästi läbi.
Kata kinni ja hoia 6 tundi külmas.
Koori tomat, eemalda pehme sisu ja lõika viljaliha väikesteks tükkideks.
Peenesta sibul, küüslauk, pipraterad ja maitseroheline ning sega kokku oliiviõli, ülejäänud sidrunimahla ja maitseainetega.
Serveeri paari tunni pärast, hoia seni külmas. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa