Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Ceviche

Ceviche ehk sidruniga marineeritud kala

üle 60 min

0,5 kg suure valge kala fileed (tursk, haug, koha jm)
2,5 dl värsket sidrunimahla
1 suur tomat
1 keskmine sibul
1 väike purk marineeritud rohelist pipart
4 sl peenestatud peterselli- või koriandrilehti
1 küüslauguküüs
1 tl soola
0,5 tl Tabasco kastet
1 sl oliiviõli
Lõika kalafilee sõrmepikkusteks ribadeks ja sega 2 dl sidrunimahlaga hästi läbi.
Kata kinni ja hoia 6 tundi külmas.
Koori tomat, eemalda pehme sisu ja lõika viljaliha väikesteks tükkideks.
Peenesta sibul, küüslauk, pipraterad ja maitseroheline ning sega kokku oliiviõli, ülejäänud sidrunimahla ja maitseainetega.
Serveeri paari tunni pärast, hoia seni külmas. 

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke