Suupisted

Keelemedaljonid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 pidurooga.
Tarretis kindlustab lisaks efektsele välimusele lihalõikude säilimise ka siis, kui need pikka aega pidulaual seisavad.
Kogus: 1 portsjon
Paisuta želatiin 2 dl külma leemega, sulata kuumaveevannis ja sega kokku ülejäänud vedelikuga. Kalla külmkapis seisnud lameda anuma põhjale paari millimeetri paksune kiht tarretiseleent ja lase tarretuda. Lao keeleviilud korrapäraste vahedega tarretisele, kaunista oliivirõngaste, käharpeterselli, roheliste herneste, keedetud porgandist lõigatud lillede või keedetud vutimunadega. Kalla ettevaatlikult vähese tarretiseleemega üle, et kaunistus jääks paigale. Lase külmas tarduda ning kata siis ülejäänud leemega. Lõika lainelise terava noaga portsjoniteks, serveeri külmlaual. Soovi korral võid portsjonid valmistada ka väikestesse portsjonianumatesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa