Suupisted

Pärmipannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed. Mai 2005.
Lõkkepannil küpsetatud pärmipannkoogid maitsevad kõige paremini kohe kuumalt. Nende kõrvale võib pakkuda ka salateid.
Kogus: 1 portsjon
Lahusta pärm leiges vees. Lisa pool jahukogusest ja sega kokku vedel tainajuuretis. Kata rätikuga ning lase veidi aega soojas seista. Lisa ka muud taina koostisosad ja sõtku tainas vetruvaks. Kata rätikuga ning lase soojas kahekordseks kerkida. Jaga kerkinud tainas kaheksaks osaks, vormi neist lamedad koogid ja lase veel veidi kerkida. Pane koogid ilma rasvaineta üsna kuumale lõkkepannile ning küpseta mõlemalt poolt umbes 5 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa