Suupisted

Peekoni-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vähese kalorsusega pärmitainas tasakaalustab rammusat peekonikatet.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Taina jaoks sega pärm ja leige piim. Lisa sulatatud või, sool, jahu ja muna. Sega tainaks ning lase kerkida. Täidise jaoks hauta rõgnasteks lõigatud sibulaid nõrgal kuumusel võis, kuni sibul muutub klaasjaks. Klopi munad kergelt lahti. Lisa jahu, koor ja maitseained. Sega hulka hautatud sibulad. Rulli tainas õhukeseks. Pane võitatud 28 cm läbimõõduga ümmargusse või suuremasse neljakandilisse vormi. Kalla täidis tainale. Lõika peekon väikesteks tükkideks ja puista täidisele. Küpseta ahjus 200°C juures 50 minutit.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa