Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Itaalia juustupirukas

Suupisted

Itaalia juustupirukas

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Suvistel väljasõitudel võiks pitsasõpru rõõmustada maitsva itaalia juustupirukaga, mis on täidetud šampinjonide, paprika ja spargliga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g või
100 g riivjuust
1 dl kohvikoor
5 dl nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
400 g *värsked šampinjonid
2 sl või
1 tk punane paprika
1 purk konserveeritud spargel
200 g või värske spargel
4 dl riivjuust
2 dl kohvikoor
4 tk muna
1.5 sl Pune
1 tl purustatud must pipar
1.5 tl sool
Sega toasoe või riivjuustu, jahu, küpsetuspulbri ja koorega. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tükelda seened ja pruunista kergelt võis. Nõruta ning tükelda spargel. Lõika paprika kuubikuteks. Pane köögiviljad kihiti riivjuustuga ülepuistatud põhjale. Sega koor, munad ja maitseained ning vala täidisele. Küpseta ahjus 200°C juures 25 minutit.
Retsept on mõeldud kümnele sööjale.

KOMMENTAARID

pillexas 18.veeb 2010 21:06
Väga-väga maitsev. Liosasin ka jalopenot ja saisupermaitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke