Suupisted

Röstitud räimed

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Targu talita.
Röstitud räimed saarlaste moodi.
Kogus: 1 portsjon
Saaremaalt pärit moodus. Räimed puhastada ja nõrutada. Ahjupannile valada veidi taimeõli, räimed panna pannile, riputada üle soolaga ja segada pannile valatud õliga. Küpsetada tugevas kuumuses (250°C) kuni kalad on kergelt krõbedad (umbes 10-15 minutit). Selliselt valmistatud kalad on mõnus suupiste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bersan 22.veeb 2007 14:34
Super, riputasin peale veel tsilli-grillsegu tulemuseks oli mõnus vürtsikas suutäis.
kurieit 28.juuni 2005 11:38
Tõesti üks parimaid räimede valmistamise viise! Kui oled ühe korra teinud, siis muud moodi enam ei tahetagi!Kindlasti proovin nüüd ka Renate mooduse ära, näis, kumb variant peale jääb.
ollu 16.juuni 2005 09:05
arvan et hea ja üks nali ma proovisin ka midagi kokku meisterdata vaatasin mingit kala ja õli tilkus mul pluusi ja pükste peale ha ha haa
nublu3 01.juuni 2005 16:58
ja kui ma väike olin, olevat ma väitnud et see söök on parem kui kommid
Renaate 29.mai 2005 23:54
Jah,nii võib ka,aga mina jätan soola ja õli ära.Mina lapin puhastatud räimed pannile ning pritsin üle majoneesi ning ketsupiga ja puistan üle maitserohelisega(si-
bul,till).Küpsetan sama moodi ja saab ka väga huvitava suupiste.
1