Suupisted

Suitsuvorsti-lehttainapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusad väiksed soolased pirukad meeldivad nii suurtele kui väikestele. Teravama maitseelamuse saamiseks valmista neid salaami vorstiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Rulli lehttainas 20 x 60 cm suuruseks tükiks. Laota peale õhukesed suitsuvorstiviilud. Keera tainas rulli ja lõika viiludeks. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri munaga. Küpseta 225°C juures ahjus 10-15 minutit. Antud kogustest saab 10 pirukat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tuuli 18.dets 2012 16:35
Head tõesti ja neid saab parajalt palju ka. Taina määrisin esmalt "Mervaiguga",siis suitsuvorsti kuubikud ja peale riivjuust.Rulle ja sellest lõikasin sektorid,mis määrisin munaga ja ahju.Väga mahlased.
Raili 25.apr 2011 14:33
Mina olen kasutanud pärmi-lehttainast, peale määrin ket?upit, mille peale asetan õhukesed suitsuvorsti viilud, väikesteks tükkideks hakitud konservananassi, maitse järgi oreaganot ja SantaMaria Pasta Rossa maitseainesegu ning kõige lõpuks riivitud juustu. Suurepärased suupisted :)
Kats 15.märts 2011 23:55
Teen tavaliselt suitsuvorsti/sa-
laami, riivitud juustu ning pitsamaitseainega :)
Hindaja 22.veeb 2011 17:14
jaa need on ülihead! :)
nämma 27.sept 2010 17:10
Mina just tegin sünnipäeva lauale neid aga lisasin veidi juustu ka,tuli väha nämma:)
kristi 26.juuli 2010 16:50
mina määrin lehttaignale ket?hupit, siis panen vorsti ja kõige peale veel juustu ja siis keeran rulli ja viivad keele alla :). See saanud meie külaliste lemmikuteks:)
tammekad 22.juuni 2010 19:40
meie peres on see üks lemmik snäkkidest. Vahel teen singiga, vahel pestoga, vahel suitsuvorstiga.. supermõnus!
rannu 01.dets 2008 18:48
No nii, tegin ära ja läks just ahju, loodan mõnusat maiustamist;)
Lili 01.dets 2008 16:21
proovisin ära, tõesti väga head, katsetasin pool tainast sinihallitusjuus-
tuga, ka väga hea. Kindlasti tasub teha.
1