Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Lihtne seenepirukas

Suupisted

Lihtne seenepirukas

Kodukiri.
PrindiSoovita sõbrale
Seenehautisega täidetud võitainast pirukas.
Retsept
portsjonile
500 g võitainas
1 portsjon seenehautis
Rulli tainast nelinurkne tükk. lõika sellest välja 22 cm läbimõõduga ratas ja taina servadest 2 cm laiused ribad ning keera need 2 korda ümber ratta. Ülejäänud tainast rulli väike ümmargune kaas. Kinnita külma vett kasutades tainaribad ratta külge nii, et nad moodustaksid ülestikku kahekordse serva (küpsetamisel võid toestuseks kasutada puust hambaorke). Aseta piruka alus ja kaas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta praeahjus 200°C juures. Valmis alus paisub kahekordseks ning jätab õhulise mulje. Täida pirukas kuuma seenehautisega, aseta kaas peale ja serveeri koos hea salatiga. Antud kogustest saab 6 portsjonit.

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega