Suupisted

Šampinjonid peekoniga

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Kodu ja Aed.
Šampinjonid metsaseente kohupiimajuustu ja peekoniga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Puhasta seened ja eemalda varred. Täida seenekübarad juustuga ning keera peekon ümber. Paki seened fooliumisse ja küpseta eelsoojendatud ahjus 180°C juures 5-10 minutit. Serveerida võid nii kuuma kui ka külma suupistena. Eriti hästi sobib lisandiks hapukoore-dipikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pohlamari 07.dets 2011 00:11
To eliizza: teeme neid seeni pidevalt ja meie kogemus: tuleb kasutada "Merevaik" sulatatud juustu, näiteks "Päikseline" voolab küpsetamise käigus välja!
Laadu 20.nov 2011 15:44
Super, sõi ka see, kes ütles, et ta seeni ei söö :)
maiasmokk 29.mai 2011 14:56
...need on ikka üli head suupisted! Meie teeme sinihallitusjuustu, tomati ja peekoniga tavalisel ahjuplaadil. Peekoni kinitan seene ümber hambatikuga ja fooliumi ei kasuta. Parimad on soojalt, aga väga maitsvad ka külmalt! :Y
gerly 11.veeb 2010 10:18
meie pere lemmikud ka need, kord teeme sinihallitus juustuga kord creme bonjouri ja sinihallitusjuustuga ja peekon ümber. Meie pole fooliumisse pannudki-väga head on !
liz 22.jaan 2010 15:09
meie suve lemmik grill .....ainult peekoniga pole proovinud vaid erinevate sulajuustudega.
siirikirikal 17.dets 2008 15:14
Jah, neid võib ka ilma peekonita teha. Hea äraproovitud variant on ka kasutada juustuks sinihallitusjuustu.
cerafill 17.dets 2008 15:09
Tegin neid. Väga head on, ka ilma peekonita. Soovitan kõigile
ankakene 17.sept 2007 14:46
tõeliselt head....mmmm...head mahlased...ise pole kõige suurem seenesõber, kuid neid sõin hea isuga...proovige kindlasti...
buttercup 13.märts 2007 16:58
see on täiesti taevalik suupiste.hallitus-
juustu-pelgajatele sobib ka ilma selleta ja ikk mmmm...kui hea.ja veel lihtsamalt saab läbi,kui teed ainult pariisikartulite-
peekoni rullid.
magus tydruk 18.dets 2006 18:12
Mina olen kunagi kylas midagi sarnast söönud.Juustu ei olnud seal yldse,seenejalad ja sibul oli tykeldatud ning pannil praetud,sellest saadi täidis.Oli ka väga maitsev,ise proovin nyyd erinevate juustudega.
äpukas 04.nov 2006 07:56
Proovisin grillil sinihallitusjuus-
tuga. Poodi uute seente järele pidi minema üsna ruttu, sest külalised muud ei söönudki:) Peekonit ei pannud. SUPER
eliizza 11.okt 2006 11:29
Minul läks midagi valesti! Täitsin seenekübarad triiki rama creme bonjour´iga, keerasin ümber suitsupeekoni riba (Rakvere), keerasin fooliumisse ja asetasin plaadi 180 kraadini eelsoojendatud ahju keskossa. Ootasin 5-10min. Kuna ahjust mingit lõhna ei tulnud, tõstsin plaadi kõige kõrgemale astmele (küttekehale lähemale) ja ootasin veel u 7 min. Siis hakkas peekoni lõhna tulema. Võtsin plaadi ahjust välja ja piilusin fooliumi vahele- juust oli täiesti vesivedelaks sulanud ja seeneseest välja voolanud :-(. Sellele vaatamatta sai lusikaga süüa - maitse oli võrratu ning hapukoore+värske tilli dipikaste lisas I-le punkti. Tagantjä-
rele mõtlen, et retsepti mõte ongi vist seened korraks ahju pista, et nad õrnalt soojaks lasta - siis vist ei hakka 180 kraadi juures 5-10 min ja juust välja sulama. KINDLASTI PROOVIN VEEL. Mõtlen, et kui sulatatud juustule veel riivjuustu veidi juurde segada - peaks tulem jääma paksem, venivam, mõnnam... IGATAHES, KELLELE SEENED MAITSEVAD - SOOVITAN MAITSEELAMUSE PÄRAST KINDLASTI PROOVIDA. EDU (saatke kindlasti ka tagasisidet) ja HEAD ISU :-)!
jaskuxxx 02.okt 2006 18:12
Fantastiline, proovi mozzarellaga grillil!
netu2002 28.aug 2006 21:41
väga maitsev mina tegin neid sulatatud juustuga võib ka grilli peal teha super
1