Suupisted

Riisi-munapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Toidutare.ee
Kiiresti valmistatavad riisi-munapirukad lehttainas.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
10 tk
500 g külmutatud lehttainast
2 dl keedetud basmati riisi
1 kana puljongi kuubik
3 keedetud muna
2 toorest muna
soola
Määrimiseks: muna
Mõõda potti 2 dl vett ning lisa sinna juurde 1 puljongikuubik (magedama täidise saamiseks vähem).
Lase keema. Lisa riis keeduvette ja keeda madalal kuumusel, kaane all umbes 8-10 minutit. Kui vedelik on imendunud riisi, on see valmis. Jäta riis kaanega kaetud potti järelvalmima.
Peenesta keedetud munad ja sega riisi ning lahtklopitud munadega. Kontrolli maitset, soovi korral lisa ürte.
Rulli tainas ½ cm paksuseks plaadiks ja jaga see 10ks ühesuuruseks tükiks. Jaga täidis mõtteliselt 10ks osaks ning tõsta sobiv kogus taina ühe serva peale. Kääna teine osa tainast täidise peale ning suru servad hoolikalt kinni.
Määri pirukad üle lahti klopitud munaseguga ning torka kahvliga piruka sisse augud. Küpseta 225 ºC juures 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa