Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Lehttainapirukad

Suupisted

Lehttainapirukad

Riisiraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Lehttainapirukad riisi-šampinjoni-munatäidisega. Täidisele võib lisada sinki, hakkliha, paprikat, porrut jne - just seda, mida parajasti soovid.
Retsept
portsjonile
1 kg valmis lehttainas
150 g Šampinjonid
1 sl Või
1 tk (keskmine) Sibul
0.5 klaasi (jasmiini) Basmati riis
2 tk (keedetud) Muna
4 oksa Petersell
Sool
Must pipar
pirukate määrimiseks muna
Keeda riis ja jahuta. Lõika šampinjonid viiludeks ning haki sibul peeneks. Prae šampinjone ja sibulat võis, jahuta. Lisa riisile riivitud muna, seene-sibulasegu ning peeneks hakitud petersell. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lõika lehttainast ruudud, pane keskele riisitäidis ning vormi pirukad. Määri pirukaid pealt munaga ja küpseta ahjus 190°C juures 15-20 minutit. Antud kogustest saab 20 pirukat.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes