Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Näkileivarullid

Suupisted

Näkileivarullid

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Juustu- või pasteeditäidisega näkileivarullid.
Retsept
portsjonile
0.5 pakki õhukesed ristkülikukujulised näkileivad
2 dl vesi
1 tk Puljongikuubik
200 g toorjuust või pasteet või juustukreem vms
Veest ja puljongikuubikust valmistatakse puljong, valatakse supitaldrikusse ja lastakse jahtuda. Näkileivad kastetakse ükshaaval mõneks sekundiks puljongisse, laotakse virna ja lastakse veidi aega imbuda. Immutatud näkileibadele määritakse täidis, keeratakse rulli ja kinnitatakse tikuga. Rullid pannakse vähemalt tunniks külmikusse. Jahtunud rullid lõigatakse pooleks, serveerimisel pannakse vaagnale, lõikepind ülespoole.

KOMMENTAARID

katjuhh 20.aug 2010 23:44
Väga toredad ja maitsvad rullid! Mina kasutasin puljongi asemel tavalist vett, kuna muidu kipub rull liiga soolane jääma. Vahele määrisin Merevaiku ning kokteilitikuga kinnitades lisasin kõige tippu veel ka paprikalõigukese. Kõrvale valmistasin karri ja maitsestamata jogurtiga dipikastme. Suurepärane!
Krissu89 05.apr 2009 13:43
Tegin kunagi ammu. Täitsa mõnus asi...:)
kalasupifänn 16.apr 2008 10:56
väga lihtne ja toitev amps
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes