Suupisted

Baklažaanirullid kohupiima ja riisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Riisiraamat.
Suupiste, mis sobib hästi peolauale starteriks. Huvitavaks teeb pakutava just see, et suupiste ise võib olla külm, kuid kaste peaks olema soe. Väga head on rullid ka täiesti ilma kastmeta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sega omavahel kohupiim, hapukoor, peeneks hakitud juust, riis ja murulauk. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta umbes 10 minutiks külmikusse. Lõika baklažaan pikuti viiludeks ja prae kuival pannil. Võid maitsestada ka soola ja musta pipraga. Kui baklažaan on pisut jahtunud, tõsta peale kohupiimatäidis ning keera baklažaaniviilud rulli. Kastme tegemiseks prae peeneks hakitud sibul ja küüslauk. Lisa purustatud tomat ja valge vein ning hauta 15 minutit. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga. Lõpuks lisa peeneks hakitud pune.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa