Suupisted

Värske kartul peekonikuues

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Roog, mis sobib hästi suupisteks koos dipikastmega. Siin on kartulid serveeritud rohelise salatiga. Võid rooga küpsetada ka ahjus.
Kogus: 1 portsjon
Pese kartulid korralikult puhtaks, pane potti ja kalla peale kuum vesi. Maitsesta soolaga ning keeda. Jahuta. Keera kartulile ümber peekon ja pane tulisele pannile praadima. Prae igalt küljelt, kuni peekon muutub krõbedaks. Maitsesta pipraga. Salatiks sega kokku hapukoor, maitsestamata jogurt ja väikesteks kuubikuteks tükeldatud kurk ning maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Serveerimisel pane vaagnale rebitud salatilehed, sinna peale kartulid ja kõige peale kurgisalat. Retsept on mõeldud viiele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NAAJ 16.sept 2011 22:19
Küpsetasin ahjus. Hea vaheldus tavalisele ahjukartulile.
1