Suupisted

Friteeritud kalmaarirõngad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtsalt valmistatav eksootiline suupiste, mis sobib hästi klaasi veini kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Klopi tainaained kausis kokku. Lõika kalmaarid õhukesteks rõngasteks. Kuumuta potis õli, kasta rõngad pika kahvliga tainasse ning lase liigsel tainal tagasi valguda. Pane korraga potti 3-4 kalmaarirõngast, mitte enam. Keeda rõngaid kuumas õlis, kuni tainakate on pruunistunud ( 30-40 sekundit ). Tõsta küpsenud rõngad kõigepealt köögipaberile nõrguma ja siis mõne hetke pärast serveerimisvaagnale. Paku juurde magusteravat tšillikastet. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariseke 17 11.juuli 2010 21:43
kust kalmaari osta?
maverik 07.dets 2008 16:46
minu ämm teeb seda jöuludel, peale seda kui köik road on juba söödud nn.järelnäks
mercadona 13.apr 2008 03:04
Chilikastet pole vaja. Juurde paku ainult suuri sidruni löikusid. Tihti süüakse juurde ka pommes frites.
1