Suupisted

Lehttaina-kitsejuustupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kitsejuust annab pirukale mõnusa maitsenüansi.
Kogus: 1 portsjon
1. Laota lehttainas lauale ja lõika sellest suured ruudud.
2. Pane igale ruudule kas üks suurem kuivatatud tomat või kaks väiksemat.
3. Tee kitsejuustust väiksemad kuubikud ja pane igale ruudule umbes supilusikatäis juustu.
4. Maitseks lisa oreganot ja musta pipart.
5. Küpseta ahjus 210 ºC juures umbes 10 minutit, kuni küpsetis on kuldkollane.
Kui kasutad õli sees hoitavaid kuivatatud tomateid, võid lisada igale ruudule ka veidi maitsestatud õli.
Kui kasutad külmutatud lehttainast, sulata see külmkapis üles. Kiirsulatamise korral alaneb taina kvaliteet. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa