Suupisted

Kanatiivad meega

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: 100 rooga
Serveeri koos riisiga õhtusöögiks või koos kastmega suupisteks.
Kogus: 4 portsjonit
Haki tšillipipar ning sega see tšillimaitseaine, riivitud laimikoore ja -mahlaga. Vala marinaad kanatiibadele ja lase vähemalt 2 tundi külmas seista. Kuumuta wok-pannil maapähkliõli. Tõsta tiivad marinaadist kuuma õli sisse ja pruunista madalal kuumusel 5-6 minutit. Vala peale omavahel segatud sojakaste, mesi, hoisin-kaste, tükeldatud küüslauguküüned ja seesamiseemned. Pruunista kanatiibu ka teiselt poolt, seejärel lase kaane all haududa, kuni tiivad on pehmed.
Serveeri kuuma riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Annely 16.apr 2012 13:53
Tunudub hea retsept olevat aga tsillit ei salli ma. See on mu lemmik kanatiibade retsept - http://www.rimi.ee/-
retseptid/retsepti-
d/1180-viewrecipe-
451.html
1