Suupisted

Sarvekesed feta ja päikesekuivatatud tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Eelista õlis olevaid kuivatatud tomateid, need on mahlasemad ja maitsekamad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki päikesekuivatatud tomatid ja sega need kausis feta ning ürdiseguga ühtlaseks massiks.
Rulli tainas laual lahti ning lõika välja ruudud.
Aseta sisumass tainaruutudele ja murra tainas kokku. Pressi ääred kahvliga kokku.
Klopi muna kergelt lahti ja määri pintsliga pirukad kokku.
Puista igale pirukataskule peale seesamiseemneid.
Küpseta 20 minutit ahjus 195 kraadi juures.
Kui kasutad külmutatud lehttainast, lase sel rahulikult sulada. Tõsta tainas eelmisel päeval külmkappi sulama.
Kasuta pehmemat fetaki juustu, see on pirukas pehmem ja sulandub paremini
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Brüleekreem 06.märts 2011 13:36
Lastele ei pruugi küll maitseda, kuid mehed söövad isuga. Lihte ja hea.
kad 29.mai 2008 22:10
Väga mõnusad ja kerge küpsetada. Ent tuleb tähele panna seda, et feta on väga soolane (kasutasin Arla Apetina fetajuustu) ja kuigi ma ei lisanud soola ega muid aineid, peale retseptis nimetatute, olid pirukad natukene liiga soolased. Feta-tomatisegu tuleks hästi õhukeselt taignale määrida.
1