Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Bruscettad isevalmistatud pestoga

Suupisted

Bruscettad isevalmistatud pestoga

Heimar Kuuskler Maitsenaudingud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Maitsenaudingud
Kokasaate "Maitsenaudingud" 31.03.2008 retsept
Retsept
portsjonile
2 pätsi hele ciabatta
2 sl Oliiviõli
1 küüs Küüslauk
6 potti Basiilik (värske)
150 g seedermänniseemned
100 g Pecorino juust
200 g Oliiviõli
Maldon soolahelbed
50 g Küüslauk
Lõika terava sakilise noaga ciabattast sõrmejämedused viilud, pintselda üle oliivõliga ja seejärel küpseta viilud ahjus 180C seni, kuni muutuvad kuldkollaseks, seejärel kohe ahjust välja võttes hõõru ciabatta viile kergelt küüslauguküünega.
PESTO VALMISTAMISEKS aseta kõik komponendid blenderisse ja püreesta, lisades järk-järgult oliivõli.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes