Suupisted

Juustuskoonid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Skoonid on algselt vaeselt Šoti mägismaalt pärinevad kasinad koogikesed jahust, soodast ja petipiimast.
Kogus: 1 portsjon
Sega kuivained põhjalikult läbi ning lisa siis võimalikult lühida töötlemisega piim, muna ja või. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kahe supilusika abil ja patsuta 1 cm paksusteks kakukesteks. Riputa riivjuustuga üle ning küpseta ahju keskmisel siinil 225° juures 12–13 minutit. Paku lisaks võid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristi 08.aug 2011 21:26
Aitäh eelmistele kommentaatoritele, panin soola tänu nendele, aga isegi siis jäi natuke maitsetuks, juust päästis muidugi kuna juust on alati hea igal pool, cayenne pipart polnud panna,ei tea kuidas see mõjunud oleks. Usun et see hapupiima jutt alguses oleks võinud kajastuda hapukoorena näiteks. Olen päris inglismaa skoone söönud ja need on superhead, tummisemad mitte nii saiased kui siinne retsept. Samas retsepti lihtsus laseb kodusolevatest asjadest kohe küpsetada.
Annu . 14.märts 2010 13:43
Soola võiks lisada päris ohttralt :D:D
Kairts4 17.dets 2009 19:28
Panin piima asemel hapupiima (veidi rohkemgi kui retseptis kirjas). Hästi muhedad ja mõnusad said. Ühe pätsikese peale raputasin seemneid, teisele o h t r a l t riivjuustu! Hea siidri kõrvale hammustada :P
Annu 26.veeb 2009 12:05
Väga maitsvad .. veidi võiks lisada tainale soola :)
1