Suupisted

Bruschettad soolatud lõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate "Maitsenaudingud" 03.04.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
Lõika terava sakilise noaga ciabattast sõrmejämedused viilud, pintselda üle oliivõliga ja küpseta seejärel viilud ahjus 180C, kuni viilud muutuvad kuldkollaseks. Kohe ahjust välja võttes hõõru ciabattaviile kergelt küüslauguküünega.
KODUJUUSTU-RUKOLA salati valmistamiseks sega omavahel kodujuust, creme fraiche, tükeldatud värske till, värskelt pressitud sidunimahl, käsitsi rebitud rukola salat, maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Tõsta kodujuustu-rukolasalat soojadele bruschetta viiludele ja aseta kodujuustusalatile peale õhukesed viilud kiirsoolatud lõhefileed, kaunistuseks raputa peale veidi tükeldatud värsket tilli ja riivitud sidrunikoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Delicious 01.jaan 2013 12:24
Tegin, külalistele maitses. Creme Fraichet saab minu teada ainult Stockmanist. Ise asendasin Creme Fraiche 30%lise hapukoorega.
mina 28.nov 2012 22:01
päris hea oli
Triin 24.nov 2012 21:07
Kust saab creme fraichet? Kui poest, siis millisest letist seda leiab?
1