Suupisted

Juustu-munakattega suitsukalaleivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Tervislik kõhutäis lihtsalt ja kiiresti.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Sega puhastatud suitsukala 3 sl majoneesiga ja lisa vajadusel soola. Kata saadud seguga leivaviilud. Sega kausis juust, 1 muna ja kaks munakollast. Jaga segu võrdselt leibadele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Kaunista kurgiviiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Andres 17.veeb 2014 07:44
That's a subtle way of thiinnkg about it.
NurrMarta 05.veeb 2009 15:13
Jajah :) Võib ka nii võtta. Ainult et minusugustel tähenärijatel ei jää pähe kummitama, et mida nende kahe valgega siis tegema peaks :) Nüüd on vastus olemas - karpi ja külmkappi. Tegelikult on mul ammustel aegadel olnud kasutuses mingi sarnane retsept, kus valged vahustatult lisati. Eks sellest ka see paanika, et kas on kirjelduses puudu jäänud. Tänud kiire tegutsemise eest!
siirikirikal 05.veeb 2009 14:50
ok, kui täiesti täpne olla, siis jah, lõin need lahku. Aga kulu on ikka 3 muna :)
NurrMarta 05.veeb 2009 14:44
Tänud! Aga kas sel juhul on koostisaineteks 1 muna ja kaks munakollast? Mitte kolm muna.
Raili Mikk 05.veeb 2009 14:30
Mina tegin selle retsepti nii nagu kirjas. Tulid maitsvad ja kohevad.
NurrMarta 15.juuli 2008 14:47
Tegelikult oleks ikka päris tore, kui enne selle retsepti nädalamenüüsse lisamist valmistusõpetus üle vaadataks :)
NurrMarta 03.juuli 2008 13:02
Siit retseptist on valmistamise osast ilmselt välja jäänud see, et järelejäänud 2 munavalget tuleks vahustada ja juustu-muna segule lisada.
1