Suupisted  » Külmad suupisted

Peedilaastud

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anne Labrosse
Kogus: 1 portsjon
Pese peedid ja lõika imeõhukesteks viiludeks. Edasi kas küpseta õlis (kaks korda) ja pane siis veel 10 minutiks ahju küpsema või lao peediviilud ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 130-kraadises ahjus 1 tund või kauem, kuni peedid on krõmpsud.
Peedilaastud säilivad tihedalt suletud metallkarbis ja vajavad enne söömist vadi kerget kuumutamist. Samamoodi saab laaste teha maapirnist, porganditest, sellerist.
Vali laastude tegemiseks kõvad ja mitte liiga suured peedid. Kui ostad peedid oos lehtedega, kasuta neid nagu spinatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa