Suupisted  » Külmad suupisted

Marineeritud minisibulad

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Sibulad ja laugud Autor: Lia Virkus
Sibulate pikantne serveerimisvõimalus.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Hoia sibulaid koorimise hõlbustamiseks paar minutit keevas vees ja jahuta seejärel rohkes külmas vees. Lõika ära varrejäänused ja suru siis sisu sibula juurepoolsest otsast kinni hoides koorest välja. Lase vesi koos kohvifi ltrisse seotud vürtsidega korraks keema tõusta ja seejärel 10 minutit kaane all tõmmata. Eemalda vürtsid, lisa suhkur, sool ja äädikas ning lase keema tõusta. Kalla sibulad marinaadi sisse, lase keema tõusta ja hauta madalal kuumusel peaaegu pehmeks (umbes 15 minutit). Jaga hoidis väikestesse kuumadesse purkidesse ja lase enne kasutamist paar päeva maitsestuda. Säilita külmkapis ja kasuta ära hiljemalt kuu jooksul.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa