Suupisted  » Külmad suupisted

Pastinaagitsipsid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Krõbe suupiste näksimiseks maitseka basiilikudipiga. Tsipside krõbedus kaob jahtudes, kuid kui panna need 8–10 minutiks 200-kraadisesse ahju, saab need uuesti krõbedaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Mõõda hapukoor ja sinep kaussi, klopi ühtlaseks. Nirista hulka õli, kloppimist jätkates. Maitsesta hakitud basiiliku, sidrunimahla, küüslaugu, soola ja pipraga. Pane kaste tsipside valmistamise ajaks külmkappi. Koori pastinaagid ja lõika võimalikult õhukesteks viiludeks. Sega kokku tainaained. Vala pastinaagiviilud tainasse ja sega hästi läbi. Kuumuta õli paksupõhjalises nõus. Küpseta pastinaagiviile, mõned korraga, helepruuniks. Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Serveeri kuumalt kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa