Suupisted  » Külmad suupisted

Tapenade ehk oliivipasta

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Oliivipasta ehk tapenade valmistatakse traditsiooniliselt mustadest oliividest, anšoovisest ja kapparitest. Pikantse ja üsna tugeva maitsega pastat võib määrida röstitud saiale või küüslauguga hõõrutud crostini´dele. Sobib kala- ja lambaliharoogade lisandiks.
Kogus: 8 portsjonit
Pane oliivid minilõikurisse või köögikombaini ja purusta peenemaks. Lisa kapparid, küüslauguküüned, anšoovised, sidrunimahl, oliivõli ja basiilik. Püreeri kõik ühtlaseks. Maitsesta musta pipraga. Säilita vajadusel külmkapis õhukindlalt suletud nõus. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 23.veeb 2012 14:24
Emps: lisainfot saab lugeda siit http://www.toiduta-
re.ee/termin.php?i-
d=237,
kapparid on suuremates poodides marineeritult või soolvees ka müügil.
Emps 23.veeb 2012 13:47
mis asi on kapparid ja kus seda saab?
1