Suupisted  » Külmad suupisted

Lavaššist tšipsid mehhiko kastmega

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kui suur tšipsiisu peale tuleb, ei pea ostma poest rasva- ja soolarikkaid ebatervislikke kartulikrõpse, vaid võib need ise teha lavašist, kartulitest, rukkileivast jne. Mehhiko kaste sobib hästi nii krõpsude kui ka köögiviljade dipikastmeks, aga ka isetehtud hamburgerite vahele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega kokku kastmeained ja jäta kaste vähemalt 15 minutiks külmkappi maitsestuma. Lõika kartulid hästi õhukesteks viiludeks. Laota need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri õliga ning puista peale veidi soola ja punet. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 2–3 minutit, kuni kartulid on krõbedad, aga mitte veel pruunid. Lõika lavašš väikesteks kolmnurkadeks. Laota samuti küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri õliga ning puista peale aroomisoola ja punet. Küpseta 225 kraadi juures 4–5 minutit või kuni need on krõbedad. Serveeri tšipse külmikust võetud kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa