Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Tofupasteet porgandiga

Külmad suupisted

Tofupasteet porgandiga

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Uutmoodi võiku.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Mugulsibul
2 küünt Küüslauk
1 tk Porgand (suur)
Maapähkliõli
100 g Maapähklid (koorimata)
200 g Tofukohupiim
Sool
Must pipar
Tšilli
1. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand peeneks. Kuumuta pann, lisa õli ja köögiviljad ning hauta kõik pehmeks.

2. Samal ajal rösti maapähkleid 200-kraadises ahjus, kuni nende kestad lõhenevad ja nad pisut pruunistuvad. Selleks võib kuluda kuni 8 minutit.

3. Eemalda pähklid kestadest. Sega kombainis tofukohupiim, jahtunud köögiviljasegu ja pähklid ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud tšilliga. Kui vaja, lisa pasteedi paremaks konsistentsiks vett ning
maapähkli- või seesamiõli.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree